Bedrijfskleding  stomen doet u bij Stomerij2Go

Als u een eigen onderneming heeft en uw personeel draagt bedrijfskleding, dan wilt u uiteraard dat uw medewerkers netjes voor de dag komen. Kleding reinigen stomen is een klus die u natuurlijk het beste kunt uitbesteden aan een vakbekwaam en betrouwbaar bedrijf.

Dankzij onze jarenlange ervaring met chemisch reinigen en wassen kunnen wij precies weten hoe wij het kledingstuk moeten reinigen. Stop nu met zoeken naar een professionele stomerij en wasserij en vraag nu een offerte aan!

bedrijfskleding stomen

Stomerij nodig? Wij leveren service en kwaliteit!

Wij zijn door onze jarenlange kennis en ervaring uitgegroeid tot een professionele stomerij voor het midden en kleinbedrijf. Dankzij onze expertise kunt u bouwen op een solide en betrouwbaar bedrijf. Ons team streeft ernaar om dagelijks de linnen en bedrijfskleding schoon en netjes bij u af te leveren.

Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 om u van dienst te zijn. Voor onze zakelijke klanten hebben wij een vaste contactpersoon dat als het nodig is ook in het weekend bereikbaar is. Laat uw bedrijfstextiel stomen door ons en ervaar het gemak en de vele voordelen die wij te bieden hebben bij Stomerij2Go.nl

Bedrijfskleding stomen met vele voordelen

Bedrijfskleding laten reinigen doen wij professioneel
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Stomerij2Go heeft alle expertise in huis voor professioneel en snel reinigen van veiligheidskleding. Laat ons uw bedrijfskleding professioneel reinigen en geniet van de vele voordelen die Stomerij2Go u te bieden heeft zoals de eerste maand 10% korting en de laagste prijsgarantie!

Het stomen van textiel wordt bij ons door computergestuurde machines gedaan, zonder risico op verkleuren of krimpen. Wij bekijken de label en volgen nauwkeurig de wasvoorschriften.

Gratis ophaal & bezorgservice

Uw was wordt gratis opgehaald en gebracht en dat scheelt u tijd en geld. Onze chauffeurs zijn dagelijks onderweg om door heel Noord-Holland uw was op te halen en af te leveren.

Bij Stomerij2Go is een stomerij service binnen twee dagen geregeld. Onze enthousiaste medewerkers staan elke dag van de week voor u klaar!

Vraag nu een offerte aan!

Op deze website vindt u alle informatie over het reinigen van uw bedrijfskleding, bed, bad en tafellinnen. Hier kunt u ook direct uw bestelling plaatsen. Elke maand hebben wij bovendien een leuke aanbieding. Een stomerij service was nog nooit zo snel en gemakkelijk geregeld.

Hebt u behoefte om meer specifiek informatie te ontvangen of alvast onze scherpe prijzen te weten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en natuurlijk een scherpe prijs aan te bieden!