Laat uw bedrijfskleding wassen bij Stomerij2Go

Welkom bij Stomerij2Go

Voor veel bedrijven is het wassen, drogen en strijken van hun bedrijfskleding een tijdrovende klus. Als u bedrijfskleding wilt reinigen dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de kledingstukken gevouwen of op een hanger afleveren. Ook hier maken we gebruik van de haal en breng service zonder extra kosten. Door het uitbesteden van al uw bedrijfskleding bent u ervan verzekerd van een uitstekende service voor de juiste prijs. Wij maken gebruik van industriƫle wasmachines die gedoseerd maken met professionele wasmiddelen waardoor uw bedrijfskleding altijd schoon wordt. Wilt u gebruik maken van onze service neem dan contact op via het contactpagina.

U kunt bij Stomerij2Go terecht als u bedrijfskleding wilt reinigen voor de volgende sectoren:

  • IndustriĆ«le veiligheidskleding
  • Levensmiddelen industrie
  • Automotive industrie veiligheidskleding

Stomerij2Go, bedrijfskleding wassen met een beschermende eigenschappen

Uw personeel is het visitekaartje van uw bedrijf en moet er netjes uitzien. In onze professionele Stomerij hebben wij voor het wassen van bedrijfskleding een speciaal proces ingericht.

Als de kleding bij ons binnenkomt, wordt het eerst gecontroleerd op vlekken en indien nodig raadplegen wij het etiket voor eventuele bijzonderheden.

 

Bedrijfskleding stomen is onze zorg

Bedrijfskleding stomen
eenvoudig en betaalbaar
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Bij Stomerij2Go bent u ervan verzekerd dat het bedrijfskleding stomen goed en veilig wordt gedaan.

Ons computergestuurde nat-was proces wordt uitgevoerd met gespecialiseerde reinigingsmachines.

Na het bedrijfskleding wassen worden de kledingstukken zorgvuldig gedroogd, in vorm gebracht en gecontroleerd.

Alle gegevens over ons bedrijf vindt u op deze website Stomerij2Go. Hier kunt u ook direct een bestelling voor bedrijfskleding stomen plaatsen. Als u nog aanvullende vragen over bedrijfskleding stomen hebt, dan kunt u ons bellen of mailen. Wij staan u graag met raad en daad terzijde.

Bedrijfskleding reinigen zonder zorgen

bedrijfskleding wassen

Als u het bedrijfskleding stomen door ons laat verzorgen, wordt uw wasgoed door onze besteldienst gratis opgehaald en binnen 2 dagen weer schoon en netjes ingepakt afgeleverd.

Het enthousiaste team van Stomerij2Go staat elke dag van de week paraat om voor u aan de slag te gaan. Lees meer over alle voordelen van het bedrijfskleding stomen bij Stomerij2Go.

Wanneer u meer wilt weten over de manier waarop wij uw bestelling reinigen, of wilt u graag onze aantrekkelijke tarieven stomerij horen.

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al voor uw deur voordat u het erg in heeft.