Bent u op zoek naar een goede wasserette Amsterdam?

Kies voor de professionele diensten van Stomerij2Go in Amsterdam. In onze wasserij Amsterdam maken wij gebruik van de beste was- en stoomtechnieken om uw kleding en textiel optimaal te reinigen.

Wasserette Amsterdam haalt de was gratis bij u op

Stomerij 2Go
eenvoudig en betaalbaar
>>Klik hier<< voor meer info!

Wij halen in de volgende regio’s uw wasgoed op :

  • West
  • Oost
  • Zuid
  • Noord
  • Ijburg
  • Zuidoost
  • Sloterdijk

Naast de reguliere stomerij service kunt u bij ons ook de gezinswas laten doen. Hebt u geen tijd of  zin om de was zelf te doen?

Plaats gerust een bestelling op Stomerij2Go, of bel ons en wij komen uw wasgoed ophalen op de tijdstip dat het u uitkomt.

Dankzij Stomerij2go kunt u zich met andere zaken bezighouden.

In onze stomerij wassen, drogen, vouwen en strijken wij uw wasgoed. We pakken het netjes in, zodat u het heel gemakkelijk weer in de kast kunt plaatsen. Stomerij2Go is de eerste wasserette met een professionele bezorgservice.

wasserette AmsterdamBespaar tijd en geld met de service van Stomerij2Go in Amsterdam

In de Amsterdam staan onze ervaren medewerkers van Stomerij2Go 7 dagen per week klaar. Ook zijn we een wasserij voor particulieren. U kunt uw gezinswas, woningtextiel en slaapkamertextiel gerust aan onze wasserette stomerij overlaten. Neem het er eens lekker van en laat de was over aan Stomerij2Go, de beste wasserette in Amsterdam.

Uw horeca wasserij met ervaring

Heeft u een restaurant, Bed & Breakfast of hotel ? Stomerij2Go bied een breed scala aan wasserijdiensten aan de horeca. Zo wassen wij linnen van hotels en restaurants. onze horeca wasserij heeft jarenlang ervaring met het reinigen van bed, bad en tafellinnen. Stomerij2Go biedt ook  stomerijdiensten en kledingreparaties in Amsterdam en omgeving

Hebt u behoefte om meer specifiek informatie te ontvangen of alvast onze scherpe prijzen te weten, neemt u dan vrijblijvend contact op.