kleding stomerij

 

Een kleding stomerij die met u meedenkt

Door heel Nederland kunt u nu profiteren van een stomerij dat een complete specialistische reiniging kan bieden. Bij Stomerij2Go hebben wij de expertise in huis om uw kleding vakkundig te reinigen met behoud van kwaliteit. Wij bieden een uitstekende dienst tegen een voordelige prijs.

Stomerij2Go heeft jarenlange ervaring in het stomen van kleding !

Dankzij onze jarenlange ervaring in het reinigen van kleding bent u er zeker van dat uw kleding goed gereinigd worden. Wij reinigen alle soorten textiel zoals leer suède en gordijnen. Wij verwijderen alle soorten vlekken. Zorg ervoor dat u de kledingstukken op tijd bij ons aflevert zodat het stomen vlekkeloos verloopt.

Uw kleding stomerij komt naar u toe

Stomerij2go eenvoudig en betaalbaar
>>Klik hier<< meer info!

Ons textielreinigingsbedrijf maakt het u heel gemakkelijk dankzij onze professionele haal- en bezorgdienst.

Al uw te reinigen kledingstukken worden door onze chauffeurs gratis bij u opgehaald en weer afgeleverd, ook in het weekend.

Stomerij2Go stoomt voornamelijk de kleding van de horeca en industrie, maar u kunt bij ons ook terecht voor de gezinswas en het reinigen van woning- en slaapkamertextiel.

Kijk verder op deze site en lees alles over het reinigen van kleding. Wij kunnen ook ‘s avonds, tot 21.00 uur bij u langskomen. Elke dag van de week staat Stomerij2Go klaar om u van dient te zijn.

Stomerij2Go regelt het zoals u het wilt

Binnen 2 dagen heeft u uw bestelling weer in huis. Heeft u een spoedgeval,  bel ons dan direct op om met de medewerkers van Stomerij2Go een afspraak in te plannen. Of het nu gaat om skikleding, avondjapon, of een 3-delig kostuum,

Onze stomerij reinigt uw stoomgoed veilig, voorzichtig en volgens de laatste milieueisen. Als u meer wilt weten over het chemisch reinigen van uw kleding dan kunt gemakkelijk onze website bezoeken.

Hebt u behoefte om meer specifiek informatie te ontvangen over onze scherpe prijzen, lees meer op onze website of contacteer ons via het contactpagina.