Een prijslijst van stomerij 2Go met aantrekkelijk tarieven!

Bij Stomerij2Go hanteren wij een overzichtelijke tarievenlijst Op deze uitgebreide website kunt u lezen welke diensten wij u kunnen bieden op het gebied van professionele textielreiniging. Wij bieden de laagste prijsgarantie op de markt.

Voor particulieren of bedrijven, Stomerij2Go staat voor u klaar.

Aantrekkelijke tarieven
>>KLIK HIER<< VOOR MEER INFORMATIE!

Bekijk onze tarieven

Op de website kunt u de prijzen vinden voor het stomen van alledaagse kleding, seizoen kleding en gelegenheidskleding. Tevens kunt u uw bonte kleding bij ons reinigen tegen aantrekkelijke tarieven.

Wij reinigen volgens de hoogst geldende eigen op het gebied van stomen en wassen. Dankzij onze jaren lange ervaring kunnen wij verkleuring van textiel voorkomen.

Voor de meeste kledingstukken hanteren wij een vaste prijs, maar er zijn een aantal kledingstukken waarbij er ‘vanaf prijzen’ gehanteerd.

Dit heeft voornamelijk met de bewerkelijkheid van bijvoorbeeld een avondjapon of bruidsjurk te maken.

Transparant en voordelig in de kosten

Alle prijzen die op onze website staan vermeld, zijn altijd inclusief 21 % B.T.W. De haal- en bezorgkosten vindt u niet terug in onze factuur, want die nemen wij voor onze rekening.

U krijgt altijd een factuur met de beschrijving van de gemaakte kosten zodat u precies weet waarvoor u betaalt.

Wij onderscheiden ons niet alleen met onze voordelige tarieven, maar vooral ook door onze snelle en optimale service. Ervaar het gemak van Stomerij2Go

Vragen over onze tarieven

Wilt u meer weten over de stoomkosten van onze stomerij, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen of mailen. Onze enthousiaste medewerkers beantwoorden met alle plezier al uw vragen over onze diensten en tarieven.

Neem de proef op de som en plaats uw eerstvolgende order voor stomen of wassen op onze website. Wij zullen u verbazen met betrekking tot de kwaliteit, snelheid en prijs!