Welkom bij uw gordijnen stomerij

Bij Stomerij2Go bent u aan het juiste adres voor het reinigen van gordijnen. Wij zijn de gordijnen stomerij in Amsterdam en omgeving. De medewerkers van onze stomerij hebben jarenlange ervaring in het reinigen en stomen van gordijnen.

Onze chauffeurs zijn dagelijks op pad om uw gordijnen op te halen en af te leveren wanneer het u maar uitkomt. Als het gewenst is kunnen wij zonder extra kosten de gordijnen stomen binnen 24 uur.

Schoon en vlekvrij

Bij Stomerij2Go bent u verzekerd van een vlekkeloze behandeling van uw gordijnen. Wij controleren altijd op vlekken en behandelen het met een specialistische wijze om het weer als nieuw uit te laten zien. Naast het vlekvrij maken zorgen wij er ook voor dat de gordijnen zo goed mogelijk gestreken worden.

Aarzel niet langer en maak gebruik van onze professionele stomerij service. Via onze contact formulier of per telefoon kunt u een afspraak maken of eventueel vragen stellen.

gordijnen stomen Amsterdam

Gordijnen stomerij Amsterdam

Profiteer nu van een betaalbare stomerij. Professioneel stomen kan al vanaf € 4.50 per m2.

gordijnen stomerij amsterdam

Gratis ophalen en bezorgen

Stomerij2Go rekent geen bezorgkosten voor het ophalen van gordijnen en vitrage. Onze bezorger kan ook helpen met het afhalen en ophangen van de gordijnen.