Handiger dan andere stomerijen Amsterdam

Er zijn diverse stomerijen Amsterdam te vinden, maar de meeste van deze stomerijen zijn of lastig te bereiken, of u kunt er niet in de buurt parkeren.

Bij onze Stomerij2Go hebben hiervoor de perfecte oplossing gevonden, want wij halen en brengen uw stoom- en wasgoed gratis op een door u gekozen tijdstip.

Wij bieden meer dan de overige stomerijen Amsterdam

Stomerij 2Go in Amsterdam
eenvoudig en betaalbaar
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Anders dan de meeste stomerijen reinigen wij 7 dagen per week, zowel overdag als ‘s avonds. Wij werken voor particulieren en voor bedrijven.

Kijk snel verder op deze site en ontdek zelf waarom wij net iets meer te bieden hebben dan de overige stomerijen.

Bij welke professionele stomerij  kunt u alles regelen zonder de deur uit te hoeven?

Wij werken met de modernste computergestuurde apparatuur, kunnen alle kleding van tere zijde tot kleding met bont op een zorgvuldige professionele manier behandelen. Met deze kwaliteiten weten wij ons te onderscheiden van de concurrentie in Amsterdam en omgeving .

Een ander groot voordeel ten opzichte van andere stomerijen is onze snelheid. Binnen 2 dagen ligt uw kleding perfect gereinigd of gewassen weer fris in de kast.

Het enthousiaste team van Stomerij2Go gaat met haar uitgebreide service net een stapje verder dan alle andere stomerijen Amsterdam.

Wasserij en stomerij Amsterdam zorgt voor uw kleding

Bij stomerij2Go bent u aan het juiste adres voor het reinigen en stomen van uw kleding. Wij reinigen professioneel en vakkundig. U kunt bij ons terecht voor het stomen van gordijnen, vitrage, kostuums en nog veel meer, verder hanteren wij zeer lage prijzen vergeleken met de concurrenten.

Hebt u vragen of wilt u meer weten, neemt u dan snel contact op met een van onze vriendelijke medewerkers.