Horeca wasserij voor de professional

Uw linnen reinigen bij een horeca wasserij

Welkom bij Stomerij2Go, wij zijn een stomerij en horeca wasserij die zich heeft gespecialiseerd in het wassen en strijken van hotel- en restaurantlinnen. Naast het reinigen van bed, bad en tafellinnen kunt u uiteraard ook terecht voor het reinigen van horecakleding zoals koksbuizen, koksbroeken, schorten, sloven en veel meer.

Het is belangrijk dat de linnen van een horecabedrijf bij een professionele wasserij en stomerij laat reinigen. onze medewerkers weten als geen ander hoe belangrijk de presentatie van uw kleding is in uw bedrijf.

Horeca wasserij met een persoonlijke service en topkwaliteit

Bent u een startende ondernemer of heeft u behoefte aan een betere wasserij en stomerij? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij reinigen voor beginnende ondernemers als de startende B&B.

Bij Stomerij2Go bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Wij reinigen uitsluitend met industriƫle machines en de beste waspoeders die er op de markt te krijgen zijn. Voor de drukke ondernemer heeft onze wasserij een 7 daags bezorgservice.

U kunt bij ons terecht voor het reinigen van :

  • Bed en badlinnen
  • Tafellinnne
  • Kokskleding
  • Keukenwas
  • industrieel bedrijfskleding

Voordeligste horeca wasserij van Nederland

Bij onze wasserij bent u verzekerd van een eerlijke een voordelige prijs. Wij vinden dat een klant recht heeft op een goede service tegen een scherpe prijs. Graag zoeken we samen met u naar de juiste oplossing voor u bedrijf. Voor nieuwe klanten bieden wij een welkomstkorting op de eerste factuur. Aarzel niet langer en vraag nu een offerte aan

Uw linnen in goede handen

Onze horeca wasserij beschikt over professionele apparatuur en ervaren medewerkers. Zo geniet u niet alleen van prijs maar ook van een professionele wasserijdienst.

Interesse in onze diensten of producten? Contacteer ons nog vandaag voor meer info of een prijsofferte.