Stomerij2Go voor vakkundig bedrijfskleding reinigen

Uw personeel is het visitekaartje van uw bedrijf en moet er netjes uitzien. Het reinigen van kleding kunt u bij ons terecht. In onze professionele Stomerij hebben wij voor het reinigen een speciaal proces ingericht.

Als de kleding bij ons binnenkomt, wordt het eerst gecontroleerd op vlekken en indien nodig raadplegen wij het etiket voor eventuele bijzonderheden.

bedrijfskleding reinigen

Waarom zakelijke bedrijfskleding reinigen bij Stomerij2Go ?

Bedrijfskleding specialistisch reinigen
eenvoudig en betaalbaar
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Bij Stomerij2Go bent u ervan verzekerd dat het bedrijfskleding stomen goed en veilig wordt gedaan.

Ons computergestuurde nat-was proces wordt uitgevoerd met gespecialiseerde reinigingsmachines.

Na het dat de bedrijfskleding gewassen zijn worden de kledingstukken zorgvuldig gedroogd, in vorm gebracht en gecontroleerd.

Alle gegevens over ons bedrijf vindt u op deze website Stomerij2Go. Hier kunt u ook direct een bestelling voor bedrijfskleding stomen plaatsen. Als u nog aanvullende vragen over bedrijfskleding stomen hebt dan staan wij u graag met raad en daad terzijde.

Bedrijfskleding stomen en wassen zonder zorgen

Als u het bedrijfskleding door ons laat verzorgen, wordt uw wasgoed door onze besteldienst gratis opgehaald en binnen 2 dagen weer schoon en netjes ingepakt afgeleverd. Doordat wij een professionele bezorgdienst hebben kunt u gerust  met andere dingen bezig zijn. Wij informeren u altijd naar de status van het reinigingsproces.

Binnen 24 uur schoon geleverd

Speciaal voor onze klanten bieden wij een 2 dagen retourservice, niet alleen op werkdagen maar ook in het weekend leveren wij kleding bij u af. Heeft u behoefte aan een snellere service dan kunt u dat altijd aangeven aan onze medewerkers. Het enthousiaste team van Stomerij2Go staat elke dag van de week paraat om voor u aan de slag te gaan. Ontdek zelf alle voordelen van stomen bij Stomerij2Go.

Wanneer u meer wilt weten over de manier waarop wij uw kleding laten reinigen of graag onze aantrekkelijke

tarieven stomerij wilt horen.

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al voor uw deur voordat u het erg in heeft.