Laat uw kostuum stomen door Stomerij2Go

Een maatpak is een behoorlijke investering. Hoe zorgt u er dan voor dat uw kleding lang netjes blijven? De oplossing is simpel: laat het reinigen over aan de professionals van Stomerij2Go.

Een kostuum laten stomen is een vak apart

Stomerij service eenvoudig en betaalbaar
>>Klik hier<< voor informatie!

U geeft uw kostbare kleding uit handen en verwacht uiteraard dat stomen perfect wordt uitgevoerd.

Wij maken bij het reinigen van uw kleding gebruik van de beste stoomtechnieken en houden ons altijd aan de reinigingsvoorschriften op het etiket.

Na het laten stomen zorgen de enthousiaste medewerkers dat er een messcherpe vouw in uw pantalon zit.

Kwaliteit en zorg staan hoog in het vaandel.

Waarom stomen bij Stomerij2Go

Bij Stomerij2Go bent u ervan verzekerd dat een kostuum stomen professioneel gebeurt. Onze stoommachines worden dagelijks schoon gemaakt en gecontroleerd op gebreken. Dankzij jarenlange kennis en ervaring kunt u ervan uitgaan dat het goed word gedaan.

Een pak laten reinigen volgens uw agenda

Heeft u het te druk om uw kostuums weg te brengen?  Stomerij2Go haalt uw kleding op en levert het binnen 2 dagen weer gereinigd af. U heeft nu dus geen reden meer om het stomen langer uit te stellen. Wij kijken naar een geschikte tijd dat u uitkomt en halen en retourneren uw kleding terug.

Betrouwbaar en voordelig

Op deze website kunt u een bestelling plaatsen. U vindt er ook de prijzen en overige voorwaarden. U kunt bijvoorbeeld al een tweedelig kostuum voor € 17,50 en een driedelig kostuum voor € 23,85.  Heeft u meerdere kostuums dan kunt u profiteren van scherpe staffelkorting aanbieden.

Wij stomen meer dan alleen kostuums !

Naast het vlekkeloos maken van kostuums kunt u ook terecht voor stomen van leer suède, bont, gordijnen en tapijten. Uw kledingstukken zijn in goede handen. Wij garanderen dat uw kleding niet krimpt en verkleurd.

Hebt u behoefte om specifiek informatie te ontvangen of alvast onze scherpe prijzen te weten, neemt u dan vrijblijvend contact opnemen.