Ontdek onze voordelige tarieven stomerij

tarieven stomerijStomerij2Go is een professionele stomerij en is ideaal voor mensen die geen tijd hebben om kleding naar de stomerij toe te brengen. Met onze gratis haal- en brengservice en voordelige stomerij verlenen wij een unieke service in Noord-Holland. Tevens zijn wij extra voordelig voor het MKB waarbij de tarieven stomerij een belangrijke rol spelen. Onze prijzen zijn gemiddeld 30 % goedkoper dan de concurrent, u kunt bijvoorbeeld al een 2 delig kostuum stomen voor 17,50 inclusief btw en een 3 delig kostuum  23,85.

Voordelige prijzen van onze stomerij
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Stomerij tarieven vergelijken

Op Stomerij2Go kunt u uw bestelling online doorgeven.

U kunt hier ook direct het gewenste tijdstip van ophalen kiezen.

Op deze overzichtelijke website staan de tarieven per kledingstuk vermeld. De kledingstukken zijn onderverdeeld in categorieën.

Als u iets wilt laten reinigen dat niet op de prijslijst voorkomt, dan kunt u de prijzen altijd vooraf bij ons opvragen.

Alle prijzen die wij berekenen zijn inclusief de BTW. Wilt u gebruik maken van de vakkundige en handige service van Stomerij2Go, dan staan wij graag voor u klaar.

Wij reinigen al uw kwetsbare kleding

Ook het reinigen van kwetsbare kleding of bont en leer kunt u aan onze professionele behandelingen overlaten. Uiteraard verzorgen wij ook bedrijfskleding tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij bieden gegarandeerd de laagste prijsgarantie!

Bent u overtuigd van onze bijzondere service en voordelige prijslijst, dan zien zij uw bestelling binnenkort graag tegemoet. Onze klantvriendelijke medewerkers zijn u graag van maandag tot vrijdag 09:00 tot 17:00 van dienst. Wilt u in het weekend toch gebruik maken van onze diensten of heeft u spoed met het stomen van u kleding dan kunnen wij altijd wel iets voor u regelen.

Hebt u nog vragen over onze diensten of prijzen van onze stomerij, dan kunt u ons uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Wij staan u graag te woord!