Professioneel kleding reinigen begint met Stomerij2Go

Bij kleding reinigen is het van belang dat de aanwijzingen op het etiket altijd nageleefd worden. Om fouten te voorkomen is het belangrijk dat u voor het wassen eerst naar het waslabel kijkt. U kunt niet zomaar elk kledingstuk in de wasmachine stoppen. Een maatpak, wollen mantel of zijden blouse moeten met de uiterste zorg gereinigd worden in een stomerij.

Een gedeelte van de waslabels zijn helaas uitgeknipt, maar dankzij de ervaring van Stomerij2Go weten we precies welke kledingstuk geschikt is voor chemisch reinigen.

Reinigen van kleding is een vak apart. Ervaar nu het gemak van onze dienst !

Stomerij2Go eenvoudig en betaalbaar
>>Klik hier<< lees meer !

Kleding reinigen is onze passie

Door geheel Nederland bent u voor perfect stomen van al uw textiel het beste af bij Stomerij2Go.

Wij zijn een toonaangevend textielreinigingsbedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op kleding stomen, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Op deze website Stomerij2Go leest u wat wij voor u kunnen doen op het gebied van kleding stomen

Stomerij2Go garandeert u dat uw stoomgoed op de aangegeven tijdstip wordt opgehaald en weer binnen 48 uur op de afgesproken tijd wordt bezorgd. U hoeft zelf de deur niet uit, onze chauffeurs komen gratis naar toe. Wilt u het nog sneller geregeld hebben? Bel dan stomerij2Go.

Meer dan kleding stomen

Niet alleen voor kleding stomen moet u bij Stomerij2Go zijn. Ook het reinigen van donzen en synthetische dekbedden, slaapzakken, kussens, gordijnen en vloerkleden kunt u bij ons terecht.

De voordeligste stomerij van Nederland

Stomerij 2Go is niet alleen vakkundig maar ook voordelig voor bedrijven en particulieren. Maak nu gebruik van onze diensten en profiteer van onze voordelige tarieven

Wanneer u meer wilt weten over de manier waarop uw kleding gereinigd wordt. Contacteer ons dan via onze contactpagina !