Stomerij Den Haag is uw professionele Stomerij

Stomerij Den Haag voor de professionals

Welkom bij onze professionele stomerijdienst. Wij leveren onze diensten door heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor het wassen, stomen en chemisch reinigen van al uw bedrijfskleding en linnengoed. Wij reinigen snel, vakkundig en met behoud van kwaliteit. Aarzel niet langer en maak gebruik van onze service!

Al jaren hebben wij een ruime ervaring in de textielreiniging voor hotels, restaurants, supermarkten en zorginstellingen. Wij bieden een snelle service en halen en brengen elke order, zonder extra kosten.

Professioneel stomen en wassen

Stomerij & wasserijdiensten
eenvoudig en betaalbaar
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Op deze uitgebreide website presenteren wij u alle diensten van onze professionele stomerij.

Hebt u een bedrijf en wilt u dat uw personeel er representatief bij lopen? Geen paniek, Stomerij2go regelt het goed en snel voor u.

Wij werkt met de modernste technieken om een perfecte reiniging van kleding en textiel te bewerkstelligen.

Bij StomerijGo gaan wij altijd voor het beste resultaat, om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn en blijven. Stop met zoeken naar een professionele partner en vraag nu een offerte aan.

Stomerij opereert uitsluitend volgens de geldende milieu- en kwaliteitseisen. Zo profiteert u altijd van de voordelen die onze Stomerij2Go u te bieden heeft.

  • stomerijdiensten
  • Waterdicht maken
  • Brandwerend maken
  • Professioneel strijken
  • Kledingreparatie

De voordeligste stomerij en wasserij in de regio!

Stomerij2Go is de voordeligste in de regio. Dankzij onze aanwezigheid in de regio hoeven bedrijven geen bezorgkosten te betalen als ze gebruik maken van onze service en krijgen trouwe klanten korting op onze stomerijdiensten. Bij Stomerij2go kunt u ervan uitgaan dat de prijs en kwaliteitsverhouding 100% in orde is.

Wanneer u meer wilt weten over de manier waarop wij uw kleding reinigen, of u wilt graag onze aantrekkelijke tarieven horen. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.