stomerij Haarlem

Altijd binnen 2 dagen bezorgd

Welkom bij onze stomerij Haarlem die u van dienst kan zijn op elk gebied van professioneel stomen en wassen. U ontvangt uw kleding altijd binnen 2 dagen. Mocht u uw kleding eerder willen ontvangen dan is dat ook mogelijk binnen 1 werkdag.

 

 

 

Wat stomen wij allemaal

Bij onze stomerij reinigen wij verschillende artikelen voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons artikelen stomen zoals :

Voor particulieren

  • Alle kleding
  • Seizoenskleding
  • Gelegenheidskleding
  • Woningtextiel zoals : gordijnen, dekbedden, bankhoezen.

Voor bedrijven

  • Beurskleding
  • Fabriekskleding
  • Hotellinnen
  • Restaurantlinnen

Mocht uw artikel er niet tussen zitten dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Stomerij2Go is de voordeligste stomerij in de regio

Stomerijdiensten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de regio. Wij rijden dagelijks langs onze klanten om de stoomgoed op te halen en af te leveren. Voor bedrijven bieden wij de scherpste prijzen op de markt.

Heeft u veel stoomgoed liggen en wilt u een scherpe prijs ontvangen dan kunt u eenvoudig een aanvraag indienen via het contactformulier.

Ontdek de vele voordelen van wasserij en stomerij Haarlem

Wasserij en stomerij
eenvoudig en betaalbaar
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Op deze uitgebreide site presenteren wij u alle diensten van Stomerij2Go.

Hebt u geen tijd om zelf de was te doen, of om naar de stomerij toe te gaan?

Geen paniek, Stomerij2go regelt het goed en snel voor u. Wij werkt met de modernste technieken om een perfecte reiniging van kleding en textiel te bewerkstelligen.

Bij Stomerij2Go gaan wij altijd voor het beste resultaat, om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn en blijven. Stomerij opereert uitsluitend volgens de geldende milieu- en kwaliteitseisen. Zo profiteert u altijd van de voordelen die onze Stomerij2Go u te bieden heeft.

Wanneer u meer wilt weten over het laten stomen of de manier waarop wij uw bestelling reinigen, of wilt u graag onze aantrekkelijke tarieven horen. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze stomerij en wassalon staat u graag te woord.