Stomerij Purmerend is uw professionele partner

Stomerij Purmerend, Vakkundig en betrouwbaar

Welkom bij Stomerij2Go in Purmerend. Wij reinigen voor bedrijven en particulieren. Onze stomerij is actief op elk gebied van stomen en wassen. Al jaren heeft Stomerij2Go een ruime ervaring in de textielreiniging voor hotels, restaurants, supermarkten en zorginstellingen.

Via deze website of per telefoon kunt u waar en wanneer u maar wilt gemakkelijk gebruik maken van onze stomerij service. Wij staan u graag te woord!

Ontdek de voordelen van Stomerij2Go

Bij het gebruik maken van onze dienst profiteert u van vele voordelen zoals de gratis ophaal en bezorgservice en de scherpe prijzen die wij hanteren.

Voor al uw textiel hebben wij een gepaste reinigingsmethode. Wij werken uitsluitend met professioneel apparatuur om uw kleding er weer als nieuw uit te laten zien.

  • Promotiekleding
  • Reflectiekleding
  • horecatextiel
  • Huishoudtextiel
  • Bedrijfskleding

De voordeligste stomerij en wasserijservice in Purmerend

Stomerij2Go biedt een breed scala aan wasserij en stomerijdiensten. Onze diensten worden afgestemd op uw interesses. Zo kijken wij samen naar een perfecte oplossing voor uw hotel of restaurant. Wij verzorgen uw bed, bad en tafellinnen met extra zorg. Zo weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw horecalinnen een belangrijke rol spelen in uw onderneming.

Wanneer u meer wilt informatie over de manier waarop onze medewerkers uw bestelling reinigen. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.