Wij, wasserij en stomerij Utrecht reinigen  al uw kleding

Ervaar het gemak van stomerij2Go

Stomerij2Go is een stomerij en wasserij waarbij de klant centraal staat. Onze chauffeurs zijn dagelijks op pad om de kledingstukken en linnen van hotels op te halen. Dankzij onze dagelijkse aanwezigheid in Utrecht profiteert u van de gratis bezorging.
Op onze website kunt u gemakkelijk een aanvraag doen voor halen en brengen van uw stoomgoed.

Scherpe prijzen bij Stomerij2Go

Bekijk onze prijslijst voor onze diensten
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Alle prijzen op de stomerij prijslijst zijn inclusief BTW. Bovendien maken wij gebruik van facturen waarbij de gestoomde artikelen duidelijk zijn aangegeven en dus geen verborgen kosten zijn.
Het ophalen en brengen in Utrecht is gratis en die kosten vindt u dan ook niet terug op de stomerij prijslijst.
Wilt u gebruik maken van de vakkundige diensten van Stomerij2Go, dan kunt u alles online, of desgewenst via de telefoon regelen.
Bij uw bestelling geeft u aan wat u wilt laten reinigen en wanneer u het wilt laten ophalen. Op de prijslijst ziet u vooraf wat de kosten zijn.
Maak het u gemakkelijk en geniet van onze unieke, complete en vakkundige service bij Stomerij2Go

Professioneel reinigen bij Stomerij in Utrecht

Stomerij2Go biedt een breed scala aan service aan bedrijven. Wij stomen, wassen, mangelen en strijken op professionele wijze van al uw textiel.  Bij onze wasserij en stomerij kunt u ook terecht voor het reinigen van uw gordijnen en vitrages. Dankzij onze jaren lange ervaring geniet u van vele voordelen zoals een altijd bereikbare klantenservice en een snelle bezorging.
Wij werken uitsluitend met ervaren collega’s die opgeleid zijn en het vak goed kennen.

Gratis ophalen en brengen bij wasserij en stomerij Utrecht

Bij Stomerij2Go hebben wij een professionele ophaal en bezorgdienst zonder extra kosten. Voor bedrijven en instellingen zijn wij 7 dagen per week beschikbaar.  U kunt altijd contact met onze medewerkers opnemen wanneer u de precieze prijs wilt weten van een behandeling.