Kleren stomerij voor al uw kleding en bedrijfstextiel

Kleren stomerij levert binnen 2 dagen

Stomerij2Go is een stomerij dat al uw kleding aan huis of bedrijf bezorgd. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw kleding binnen 2 werkdagen retour is. Mocht u toch met spoed uw kleren terug willen dan kan dat natuurlijk altijd geregeld worden, wij bieden namelijk ook een spoedservice aan zonder kosten. Onze medewerkers staan altijd paraat voor elke opdracht.

Kwaliteit verzekerd bij de beste stomerij

Stomerij2Go eenvoudig en betaalbaar
>>Klik hier<< voor meer info!

Reserveren bij ons doet u gemakkelijk op Stomerij2Go, of per telefoon.

U bepaalt zelf het tijdstip waarop onze chauffeur langskomt.

Bij ons zijn uw kostbare kostuums of delicate mantelpakjes in vertrouwde handen.

Kies voor de topkwaliteit van onze toonaangevende bedrijf.

Dagelijks zetten onze enthousiaste medewerkers van onze stomerij zich in om u de beste service te bieden.

Stomerij2Go maakt gebruik van de beste machines en technieken om uw kleding zonder risico te reinigen. Ook het strijken en persen wordt bij onze stomerij uitgevoerd met de modernste apparatuur.

Een vakkundige stomerij die met u meedenkt

Wilt u kledingstukken van bont, leer of su├Ęde vakkundig en veilig laten reinigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u vrijblijvend contact op met onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden. Ze staan elke dag van de week tot uw beschikking en adviseren u graag.

Stomerij voor het MKB en particulieren

Stomerij 2go is de specialist op het gebied van bedrijfskleren reinigen.

Doordat wij weten hoe we specialistisch moeten reinigen en de prijs zo laag mogelijk kunnen houden profiteert u maximaal van onze diensten.

Voor particulieren bieden wij een aan huis service met een fijne bezorging. zo kunt u bijvoorbeeld pinnen aan de deur en betaalt u pas achteraf nadat u de kleding heeft ontvangen.

Voor meer informatie kunt u ons gerust bellen of een bericht achter laten via onze contactpagina. Wij staan u graag te woord!