Stomerij2Go is uw ideale wasserij stomerij!

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare stomerij, dan staan wij zeker voor u klaar. Wij zijn een modern textielreinigingsbedrijf dat werkt voor particulieren en bedrijven. Stomerij2Go is van alle markten thuis en daar kunt u van mee profiteren.

Stomerij2Go eenvoudig en betaalbaar
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Uw snelle wasserij en stomerij

Als professionele dienstverlener gebruiken wij de modernste apparatuur en technieken.

U kunt bij ons terecht voor het wassen van onder andere bed- en tafellinnen voor grote zorginstellingen, hotels en cruiseschepen.

En ook alle bedrijfskleding is bij ons in vertrouwde handen.

Als allround textiel-reinigingsbedrijf verlenen wij uiteraard ook onze diensten aan particulieren. Het stomen en wassen van kleding en slaapkamertextiel regelen wij binnen 2 dagen voor u.

U reserveert op deze website Stomerij2Go, of per telefoon en wij regelen de rest. Wij halen en brengen uw spullen ook nog eens zonder bijkomende kosten.

Een wasserij waarop u kunt vertrouwen

Het team van Stomerij2Go vind kwaliteit zeer belangrijk. Onze enthousiaste medewerkers zijn elke dag tot 17.00 uur in actie om de orders naar volle tevredenheid uit te voeren.

Maak het u gemakkelijk en ervaar het gemak van Stomerij2Go . U zult er zeker geen spijt van krijgen.

Wanneer u meer wilt weten over de manier waarop wij uw bestelling reinigen, of wilt u graag onze aantrekkelijke tarieven horen.

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al voor uw deur voordat u het erg in heeft.