Gordijnen stomerij met jarenlange ervaring

Welkom bij de gordijnen stomerij. De gordijnen in uw woning heeft u ongetwijfeld met zorg uitgezocht, want mooie gordijnen zijn een behoorlijk prijzige aanschaf. Het laten stomen van vitrages en gordijnen kunt u dan het beste aan de meest bekwame stomerij overlaten.

Heeft u vragen over de stomerij voorwaarden ?

>Klik hier<< voor meer informatie!

Onze gordijnen stomerij nodig stoomt alle soorten gordijnen !

Stomerij2Go reinigt uw delicate gordijnstoffen op een gespecialiseerde wijze, waardoor er geen risico is op krimp of verkleuring. Onze collega’s hebben ervaring in het reinigen stomen van verschillende soort gordijnen zoals : gordijnen met verduisteringsstof, overgordijnen en verdunde gordijnen.

De opdracht aan uw betrouwbare stomerij geeft u online aan ons door.

Surf naar Stomerij2Go om uw bestelling voor de gordijnen stomen in te vullen.

Onze beste stomerij maakt het u ook nog eens gemakkelijk. We komen langs om uw gordijnen gratis op te halen.

Binnen 2 dagen brengen wij uw gordijnen weer helemaal schoon en fris bij u terug. Dat is het voordeel van uw klantvriendelijke stomerij!

Het professioneel stomen en wassen van gordijnen is slechts een van onze diensten. U kunt bij ons uitstekend terecht voor alle andere stoom opdrachten

Uw online stomerij voor het reinigen van gordijnen

Via het contactformulier is het gemakkelijk uw opdracht te plaatsen. Vaak hoeft u de haken van de gordijnen en vitrage niet af te halen. Nadat wij de het bericht binnen hebben bellen of mailen wij u gelijk om een afspraak in te plannen. Wij gaan dan direct aan de slag met het stomen van u gordijnen. We controleren na afloop de gordijnen en leveren het binnen 2 dagen weer bij u af.

Voordelige tarieven en een betrouwbare diensten

Stomerij2go is zeer voordelig vergeleken met de concurrenten. Stomerij2Go reinigt al vanaf € 4,49 per vierkante meter. Doordat wij scherpe prijzen hanteren kunt u maximaal profiteren. Naast het  gordijn stomen en biedt onze stomerij ook een reiniging van dekbedden. Stomerij2Go biedt de beste prijs voor het wassen van dekbedden. Bij al onze diensten laten wij uw linnen bij u thuis ophalen en bezorgen.

Onze textielreinigingsbedrijf gaat garandeert het beste resultaat, want wij zijn pas tevreden als u het bent.

Bel of mail ons gerust als u nog vragen heeft over reinigen.