Wij, wasserij Alkmaar reinigen professioneel

Welkom bij Stomerij2Go uw stomerij en wasserij Alkmaar

 

wasserij Alkmaar

Heeft u een bedrijf in Alkmaar en bent u op zoek naar een professionele stomerij en wasserij? Wij halen en brengen uw textiel zonder extra kosten. Stomerij2Go is een professionele wasserij voor de horeca en industrie. Al jaren hebben wij een ruime ervaring in de textielreiniging voor hotels, restaurants, supermarkten en zorginstellingen. Stomerij2Go biedt een transportdienst bij elke order, zonder extra kosten. Verwijderen van alle vlekken is onze zorg.

 

Wassen en stomen

Eenvoudig en betaalbaar

Klik hier voor meer informatie

Professionele reiniging van textiel in Alkmaar

Wij werkt met de modernste technieken om een perfecte reiniging van kleding en textiel te bewerkstelligen.

Bij Stomerij2Go gaan wij altijd voor het beste resultaat, om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn en blijven. Wij opereren uitsluitend volgens de geldende milieu- en kwaliteitseisen. Stop met zoeken naar een professionele partner en vraag nu een offerte aan.

  • Bedrijfskleding reinigen
  • Hotellinnen wassen
  • Tafellinnen wassen
  • Chemisch reinigen

 Stomerij service in Alkmaar

Stomerij2Go is de voordeligste stomerij in Alkmaar. Wij reinigen uw stoomgoed volgens de hoogst geldende eisen op het gebied van kwaliteit en milieu. Onze service is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk ook onze stomerij tarieven op onze website

Wanneer u meer wilt weten over de manier waarop wij uw kleding reinigen, of u wilt graag onze aantrekkelijke tarieven horen. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.