Wasserij Amsterdam, uw professionele textielreiniger

Welkom bij wasserij in Amsterdam

Welkom bij onze wasserij Amsterdam. Sinds 2011 is Stomerij2Go actief op het gebied van wassen, chemisch reinigen en linnenverhuur. Wij zijn een professionele wasserij en stomerij voor bedrijven en instellingen. Ons team is dagelijks op pad om de wasgoed op te halen bij onze klanten in Amsterdam en omgeving. We leveren een goede service tegen een zeer gunstige prijs.

Ook voor woningeigenaren bieden wij een wasserijdienst aan voor een scherpe tarief, zo kunnen wij uw was dagelijks of wekelijks ophalen en leveren zonder extra kosten. Voor meer informatie kunt u ons gerust contacteren.

Wasserij en stomerij Amsterdam, met zorg voor uw linnen

De medewerkers van Stomerij2Go besteden meer zorg aan de linnen dan andere wasserijen. Ons team verzekerd u van schoon en glad gestreken linnengoed. Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring in de wasserijbranche.

U kunt bij onze stomerij terecht voor het wassen van :

  • Hotellinnen
  • Restaurantlinnen
  • Bedrijfskleding
  • Beurskleding
  • Gelegenheidskleding

Wasserijdienst met 24/7 service

Voor bedrijven en instellingen in Amsterdam en omgeving bieden wij een zeer professionele wasserij en stomerij service aan. Door gebruik te maken van onze dienst profiteert u van alle voordelen die wij bieden. Het team van Stomerij2Go maakt het u gemakkelijk  als het gaat om de was schoon maken en netjes afleveren.

Wasserij voor de Horeca in Amsterdam

Heeft u een hotel of B&B ? u bent bij ons aan het juiste adres. Wij van Stomerij2Go zijn gespecialiseerd in het wassen en stomen van horeca linnen. Onze wasserij en stomerij in Amsterdam reinigt de linnen als geen ander, ons team maakt gebruik van professionele wasmachines die gedoseerd worden met professionele wasmiddelen.

Naast horeca linnen reinigen kunt u ook bij ons terecht voor stomen van kleding en huishoudtextiel. Onze stomerij Amsterdam reinigen al uw kleding tegen zeer aantrekkelijke tarieven zonder bezorgkosten. Na het ophalen van uw stoomgoed brengen wij het binnen 2 dagen weer terug. Mocht u de kledingstukken toch eerder nodig hebben dan kunnen wij dat ook voor uw regelen zonder extra kosten.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan