Wasserij Diemen, voor als het echt schoon moet

Welkom bij wasserij Diemen – Stomerij2Go

Welkom bij onze stomerij en wasserij Diemen. Wij reinigen voor bedrijven en instellingen in Diemen en omgeving. Al jaren reinigen wij textiel voor bedrijven zoals hotels, restaurants en fabrieken. U kunt bij ons ook terecht voor het huren van tafellinnen en hotellinnen.

Naast het reinigen van bedrijfskleding en hotellinnen kunt u als particulier ook bij ons terecht voor het reinigen van u kostuum of dekbed. Onze chauffeur haalt en brengt uw stoomgoed gratis op zonder extra kosten.

Ontdek de voordelen van Stomerij2Go.nl

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in Diemen? Onze wasserij biedt vele voordelen zoals een scherpe prijs voor bedrijven en een goede service. we zijn speciaal opgericht om het MKB te bedienen in Diemen.

Op onze website vind u uitgebreide informatie over onze service.

U kunt bij ons terecht voor het reinigen van :

  • Promotiekleding
  • Reflectiekleding
  • Regen en doorwerkkleding
  • Horecakleding
  • Bed, bad en tafellinnen

Altijd binnen 2 dagen geleverd

Bij Stomerij2Go bent u verzekerd dat uw bedrijfskleding of hotellinnen binnen 2 dagen zijn geleverd. Wij leveren net iets meer service dan de gemiddelde wasserij en stomerij, want voor bedrijven die het sneller nodig hebben dan 2 dagen bieden wij een 24 service aan.

Voor meer informatie over spoedservice kunt u ons gerust contacteren via de email of telefoon.

Horeca wasserij en stomerij

Stomerij2Go biedt een breed scala aan wasserij en stomerij diensten in Diemen . Onze diensten worden afgestemd op uw interesses. Zo kijken wij samen naar een perfecte oplossing voor uw hotel of restaurant. Wij verzorgen uw bed, bad en tafellinnen met extra zorg. Zo weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw horecalinnen een belangrijke rol spelen in uw onderneming.

Wanneer u meer wilt informatie over de manier waarop onze medewerkers uw bestelling reinigen. Neemt u danĀ vrijblijvend contact met ons op.