Uw professionele stomerij service voor uw kwetsbare kelding

Stomerij2Go, professioneel en vakkundig

Welkom bij onze professionele stomerij in Amsterdam. Wij leveren stomerij en wasserijdiensten door heel Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor het wassen, stomen en chemisch reinigen van al uw bedrijfskleding en linnengoed.

Wij reinigen snel, vakkundig en met behoud van kwaliteit. Aarzel niet langer en maak gebruik van onze service!

Al jaren hebben wij een ruime ervaring in de textielreiniging voor hotels, restaurants, supermarkten en zorginstellingen. Wij bieden een snelle service en halen en brengen elke order, zonder extra kosten

Stomerij en wasserijdiensten onder 1 dak

Stomerij2go bied professionele stomerij en wasserijdiensten aan bedrijven en particulieren. Op deze uitgebreide website presenteren wij u alle diensten van onze professionele stomerij en wasserijdiensten in Amsterdam.

BijĀ  Stomerij Amsterdam west gaan wij altijd voor het beste resultaat, om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn en blijven.

  • Kostuum stomen
  • Gordijnen stomen
  • Bedrijfskleding stomen
  • Wasserijdiensten voor bedrijven en particulieren

Uw voordeligste wasserij en stomerij in de regio

Stomerij2go is uw voordelige stomerij en wasserij. Wij zijn dagelijks op pad om de linnen en bedrijfskleding van onze klanten af te leveren. Voor trouwe klanten bieden wij een scherpe prijs en tot wel 20% korting op het stomen van kleding.

Wanneer u meer wilt weten over de manier waarop wij uw kleding reinigen, of u wilt graag onze aantrekkelijke tarieven horen. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.