Wasserij Hoorn is uw professionele wasserij

Wasserij Hoorn, professioneel en vakkundig

Welkom bij onze professionele wasserij Hoorn. Wij leveren stomerij en wasserijdiensten door heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor het wassen, stomen en chemisch reinigen van al uw bedrijfskleding en linnengoed.

Wij reinigen snel, vakkundig en met behoud van kwaliteit. Aarzel niet langer en maak gebruik van onze service!

Al jaren hebben wij een ruime ervaring in de textielreiniging voor hotels, restaurants, supermarkten en zorginstellingen. Wij bieden een snelle service en halen en brengen elke order, zonder extra kosten

Stomerij en wasserijdiensten onder 1 dak

Stomerij2go bied professionele stomerij en wasserijdiensten aan bedrijven en particulieren. Op deze uitgebreide website presenteren wij u alle diensten van onze professionele stomerij en wasserijdiensten in Nederland.

BijĀ  wasserij Hoorn gaan wij altijd voor het beste resultaat, om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn en blijven.

  • Horeca wasserij
  • Fabriekskleding reinigen
  • Stomerijdiensten
  • Brandwerend maken van kleding
  • Waterdicht maken van kleding

Uw voordelige wasserij in de regio

Stomerij2go is uw voordelige wasserij in Hoorn en omgeving. Wij zijn dagelijks op pad om de linnen en bedrijfskleding van onze klanten af te leveren. Voor trouwe klanten bieden wij een scherpe prijs en tot wel 20% korting op het stomen van kleding.

Wanneer u meer wilt weten over de manier waarop wij uw kleding reinigen, of u wilt graag onze aantrekkelijke tarieven horen. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.