Wasserij Leiden is uw professionele partner

Welkom bij Stomerij2Go. Wij zijn actief op elk gebied van professioneel stomen en wassen. Al jaren heeft Stomerij2Go een ruime ervaring in de textielreiniging voor hotels, restaurants, supermarkten en zorginstellingen.

Stomerij2Go bezorgt uw was zonder extra kosten.

Ontdek de vele voordelen van wasserij Leiden

Wasserij nodig ?
eenvoudig en betaalbaar
>>Klik hier<< voor meer informatie!

Op deze uitgebreide site presenteren wij u alle diensten van onze wasserij en stomerij.

Heeft u geen tijd om zelf de was te doen, of om de stomerij te bezoeken ?  Stomerij2go regelt het goed voor u.

Stomerij2Go werkt met de modernste technieken om een perfecte reiniging van kleding en bedrijfstextiel te bewerkstelligen.

Bij Stomerij2Go gaan wij altijd voor een uitstekend resultaat, om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn en blijven.

Stomerij opereert uitsluitend volgens de geldende milieu- en kwaliteitseisen. Zo profiteert u altijd van de voordelen.

Het team ziet uw opdracht via Stomerij2Go graag tegemoet. U kunt onze ervaren medewerkers ook 7 dagen per week telefonisch bereiken voor vragen of spoedopdrachten.

Professioneel bedrijfskleding wassen

Stomerij2Go is  uw partner voor het reinigen van uw bedrijfskleding. Wij reinigen snel en vakkundig. Door gebruik te maken van onze service profiteert u niet alleen van een uitstekende service maar ook van een scherpe prijs.

Voor al uw bedrijfskleding hebben wij een gepaste reinigingsmethode. Wij werken uitsluitend met professioneel apparatuur om uw textiel er weer als nieuw uit te laten zien.

  • Promotiekleding
  • Reflectiekleding
  • Regen en doorwerkkleding
  • Horeca kleding
  • Overalls

Stomerij2Go is uw horeca stomerij en wasserij

Stomerij2Go biedt een breed scala aan wasserij en stomerijdiensten. Onze diensten worden afgestemd op uw interesses. Zo kijken wij samen naar een perfecte oplossing voor uw hotel of restaurant. Wij verzorgen uw bed, bad en tafellinnen met extra zorg. Zo weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw horecalinnen een belangrijke rol spelen in uw onderneming.

Wanneer u meer wilt informatie over de manier waarop onze medewerkers uw bestelling reinigen. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Ons team staat altijd voor u klaar.