Onze Wasserij en stomerij wast het professioneel

Stomerij2Go voor al uw wasserij en stomerijdiensten

Stomerij2go is een professionele wasserij voor de horeca en industrie. Dankzij onze jarenlange ervaring met reinigen van bedrijfskleding en hotellinnen kunt u bouwen op een ervaren onderneming. Tevens bieden wij een stomerij dienst. Verwijderen van alle vlekken is onze zorg.

Al jaren hebben wij een ruime ervaring in de textielreiniging voor hotels, restaurants, supermarkten en zorginstellingen. Stomerij2Go biedt een transportdienst bij elke order, zonder extra kosten.

Wassen van bedrijfstextiel.

Eenvoudig en betaalbaar

Klik hier voor meer informatie

Professionele reiniging van textiel

Wij werkt met de modernste technieken om een perfecte reiniging van kleding en textiel te bewerkstelligen.

Bij Stomerij2Go gaan wij altijd voor het beste resultaat, om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn en blijven. Wij opereren uitsluitend volgens de geldende milieu- en kwaliteitseisen. Stop met zoeken naar een professionele partner en vraag nu een offerte aan.

  • Bedrijfskleding wassen
  • Hotellinnen wassen
  • Tafellinnen wassen
  • Keukendoeken wassen

Industriƫle horecawasserij

Bij Stomerij2Go stomen wij niet alleen kleding maar wassen wij ook al uw industriƫle bedrijfskleding. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor reinigen van koksbuizen, sloven, koksmutsen, en nog veel meer. We maken gebruik van de modernste apparatuur en meest vakbekwame personeel.

Mocht u vragen hebben over onze service of prijslijst, dan kunt u ons gerust contacteren via onze contactpagina of telefoon.