Wij, stomerij Hoofddorp komen halen en brengen al uw opdrachten!

Welkom bij wasserij en stomerij Hoofddorp. Wij zijn actief op elk gebied van professioneel stomen en wassen. Al jaren heeft Stomerij2Go een ruime ervaring in de textielreiniging voor hotels, restaurants, supermarkten en zorginstellingen.

Stomerij2Go bezorgt, zonder extra kosten.

Ontdek de vele voordelen van stomerij in Hoofddorp

stomerij Hoofddorp

Stomerij Hoofddorp

eenvoudig en betaalbaar
>>Klik hier<<  meer informatie!

Op deze uitgebreide site presenteren wij u alle diensten van onze wasserij en stomerij.

Hebt u geen tijd om zelf de was te doen, of om de stomerij te bezoeken ?  Stomerij2go regelt het goed voor u.

Stomerij2Go werkt met de modernste technieken om een perfecte reiniging van kleding en bedrijfstextiel te bewerkstelligen.

Bij stomerij in Hoofddorp gaan wij altijd voor een uitstekend resultaat, om ervoor te zorgen dat alle klanten tevreden zijn en blijven.

Stomerij opereert uitsluitend volgens de geldende milieu- en kwaliteitseisen. Zo profiteert u altijd van de voordelen.

Het team van stomerij Hoofddorp ziet uw opdracht via Stomerij2Go graag tegemoet. U kunt de klantenservice ook 7 dagen per week telefonisch bereiken voor vragen of spoedopdrachten.

Wasserij in Hoofddorp

wasserij hoofddorp

Stomerij2Go is  uw partner voor het stomen en wassen van uw bedrijfskleding. Wij reinigen zorgvuldig en vakkundig. Door gebruik te maken van ons stomerijservice profiteert u niet alleen van een uitstekende dienst maar ook van een scherpe prijs.

 

 

 

 

Wij wassen en stomen diverse soorten bedrijfskleding :

  • Promotiekleding
  • Reflectiekleding
  • Regen en doorwerkkleding
  • Horeca kleding
  • Overalls

Voor al uw bedrijfskleding hebben wij een gepaste reinigingsmethode. Wij werken uitsluitend met professioneel apparatuur om uw textiel er weer als nieuw uit te laten zien.

 

Stomerij2Go is uw horeca wasserij en stomerij in Hoofddorp

Stomerij2Go biedt een breed scala aan wasserij en stomerij diensten in hoofddorp. Onze diensten worden afgestemd op uw interesses. Zo kijken wij samen naar een perfecte oplossing voor uw hotel of restaurant. Wij verzorgen uw bed, bad en tafellinnen met extra zorg. Zo weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw horecalinnen een belangrijke rol spelen in uw onderneming.

Gratis ophalen en bezorgen in Hoofddorp

Stomerij2Go is niet zomaar een stomerij in Hoofddorp maar een stomerij dat meer biedt dat andere stomerijen. De chauffeurs zijn dagelijks op pad om uw stoomgoed op te halen zonder extra kosten. Naast het stomen van kleding kunt u ook bij ons terecht voor : tapijt stomen, gordijnen stomen, gelegenheidskleding stomen en nog veel meer.

Wanneer u meer wilt informatie over de manier waarop onze medewerkers uw bestelling reinigen. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.